0722 507 839 sales@silvarom.ro

Producem mobilier inca din 1952

Silvarom brand 100% romanesc

Silvarom este un brand 100% romanesc care si-a inceput calatoria pe piata de mobilier internationala in 1952. In 1993 compania a fost privatizata prin metoda MEBO (management and employees buy-out). Silvarom produce si astazi mobilier de calitate in fabrica aflata in cartierul bucurestean Giulesti. 

Performantele Silvarom au fost strans legate de managementul domnului Andrei Menhardt, director general Silvarom si presedinte al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania, care a sistematizat activitatile fabricii, a creat proceduri si reguli de lucru ce au propulsat fabrica din Giulesti in pozitii de lider pe piata de mobilier din Romania. 

Cea mai mare parte a productiei Silvarom era destinata insa exportului. Proiecte ample s-au derulat in tari precum: Germania, Franta, Rusia, Olanda. 

In 2006 compania avea nu mai putin de 3 sectii de productie si 3000 de angajati care lucrau in 3 schimburi. Fabrica ocupa o suprafata de 7.8 hectare ce gazduiau toate tipurile de activitati si servicii caracteristice productiei de mobilier: depozite de materiale, vopsitorie, uscatorie, zona de birouri, zona de showroom si chiar un internat pentru nefamilisti.

Silvarom este o companie care a facut istorie si, fara indoiala, oricare dintre noi a folosit sau foloseste inca piese de mobilier create si produse sub acest brand. Spunem asta pentru ca nu mai putin de 80% dintre scolile romanesti au fost mobilate de Silvarom, la fel si numeroase hoteluri, spatii comerciale, cladiri de birouri si unitati militare. Tot de numele Silvarom este legata productia impresionantelor mese de prezidiu din salile Mihai Viteazu si Alexandru Ioan Cuza ale Palatului Parlamentului, dar si birourile NATO. 

Cei mai multi dintre oamenii de productie din companie au peste 20 de ani in Silvarom si continua traditia acestui brand cu dragoste si responsabilitate. Echipa de productie a companiei este condusa de domnul inginer Radu Grosu, de 42 de ani nedespartit de Silvarom.  

Astazi stilurile de mobilier s-au schimbat, la fel si tehnica de productie. Silvarom continua insa traditia lucrului bine facut intr-o cheie moderna, adaptata dorintei si viziunii clientului.

Mobilierul la comanda Silvarom este din MDF, pal si lemn masiv, dar indiferent de materialul folosit, fiecare produs poarta marca responsabilitatii fata de client.