SILVAROM este o societate cu capital privat, cu experienta indelungata in productia de mobilier pentru locuinte si hoteluri, mobilier pentru birouri si banci, precum si mobilier scolar. Mobilierul SILVAROM este distribuit in Romania, Germania, Austria, Anglia, Rusia.

In colectia de mobilier pentru birou si mobilier scolar se pot gasi programe de mobilier directorial, mobilier executiv, mobilier special pentru dotarea bancilor, mobilier specializat pentru computer precum si mobilier pentru dotarea unitatilor de invatamant.

Linia de mobilier pentru locuinte cuprinde dormitoare, camere pentru tineret, biblioteci, garderobe. Acestea sunt executate din lemn masiv de fag sau rasinoase, partial masiv sau laminat in diverse variante coloristice. Finisajele sunt atat clasice cat si moderne, ecologice, uleiate sau cerate.

Mobilierul este certificat pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000 sistemul de management de mediu ISO 14001, sistemul de management al securitatii si sanatatii in munca OHSAS 18001:2004.

Cu SILVAROM aveti siguranta livrarilor, acestea fiind coordonate de un departament de vanzari interne si un departament de export.

Echipele SILVAROM pot acorda asistenta tehnica, proiectele de amenajare fiind facute de un grup de arhitecti specializati in arhitectura de interior si constructia de mobilier. Transportul si montajul mobilierului este asigurat pentru Bucuresti cu mijloace proprii.

Pe teritoriul ROMANIEI mobilierul SILVAROM se livreaza prin reteaua de distribuitori din tara, prin magazinul propriu situat in incinta societatii.

 
 
Copyright © 2001-2012 Silvarom, CUI: RO433926, Reg.Com.: J40/239/1991